...

Tehnološki progres | ljudska bliskost

Upoznajte naš menadžment

Naš tim čine strastveni profesionalci posvećeni kreiranju inovativnih rešenja koja nadmašuju očekivanja naših klijenata.

zakažite sastanak

Menadžment

Svaki član naše ekipe donosi jedinstven set veština i znanja, zajedno gradeći osnovu naše izvrsnosti i uspeha.

Dejan Mikić

Dejan Mikić

Izvršni direktor i vlasnik

Dr. Radenko Subotić

Dr. Radenko Subotić

Pravni savetnik za upravljanje rizicima

Srđan Milenković

Srđan Milenković

Regionalni direktor Niškog okruga

Dejan Jekić

Dejan Jekić

Menadžer za logistiku i opremanje

Marjan Lalić

Marjan Lalić

Vodeći tehničar za sigurnosne sisteme

Kostadin Mikić

Kostadin Mikić

Menadžer za tehnologiju i operacije

Rade Mijailović

Rade Mijailović

Menadžer Južnobačkog okruga

Dražen Šipka

Dražen Šipka

Menadžer Sremskog okruga

Djordje Belić

Djordje Belić

Menadžer Raškog okruga

Priznanje

Sa ponosom predstavljamo nagradu za izvrsnost u bezbednosti od kompanije Millennium Team, regionalnog lidera u izgradnji infrastrukture. Ova nagrada je dokaz naših izuzetnih sigurnosnih usluga i nepokolebljive posvećenosti najvišim standardima bezbednosti za naše klijente.

Millenium award
gci certified iso 9001

gci certified iso 9001

Ovaj sertifikat potvrđuje da organizacija poseduje efikasan sistem upravljanja kvalitetom koji ispunjava međunarodne standarde i da je sposobna da pruži proizvode ili usluge koje zadovoljavaju zahteve svojih klijenata i regulatornih tela.

gci certified iso 14001

Ovaj sertifikat potvrđuje da organizacija ima efikasan sistem upravljanja okolinom koji omogućava smanjenje negativnog uticaja njenih aktivnosti na okolinu i da se pridržava međunarodnih standarda za zaštitu životne sredine.

gci certified iso 27001

Ovaj sertifikat potvrđuje da organizacija ima efikasan sistem upravljanja informacionom bezbednošću koji obezbeđuje zaštitu poverljivosti, integriteta i dostupnosti informacija, s ciljem da se smanje rizici od bezbednosnih incidenata i zaštiti informacioni kapital.

gci certified iso 45001

gci certified iso 45001

Ovaj sertifikat potvrđuje da organizacija ima efikasan sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu koji obezbeđuje bezbedno i zdravo radno okruženje za svoje zaposlene i druge zainteresovane strane, u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtevima.

SERTIFIKATI

“GCI sertifikati ISO ICC akreditovani” znače da je Global Certification Institute (GCI) izdao ove sertifikate u skladu sa međunarodnim standardima ISO i/ili ICC, uz akreditaciju od strane relevantnih tela. Ovo osigurava da su procesi izdavanja sertifikata i standardi koje pokrivaju u skladu sa međunarodno priznatim normama, garantujući integritet i validnost GCI sertifikata.

Spremni za promenu?

Prijavite se i postanite deo našeg tima.