...

Tehnološki progres | ljudska bliskost

O nama

Bezbednost po meri vaših potreba
zakažite sastanak

Preko 7 godina iskustva u oblasti obezbeđenja

Securitypro d.o.o. je vodeća firma u Srbiji specijalizovana za usluge privatnog obezbeđenja i tehničke zaštite. Pružamo proaktivne usluge obezbeđenja i implementiramo najnovije pametne tehnologije, razvijajući prilagođena rešenja koja omogućavaju našim klijentima da se fokusiraju na svoje osnovne poslove. Ulaganjem truda i resursa u najnovije tehnologije, naš cilj je pružiti vrhunsku zaštitu i sigurnost, postavljajući standarde u industriji privatnog obezbeđenja.

Verujemo da nema veće svrhe od služenja i zaštite naših klijenata, zajednice i ljudi u današnjem svetu. Securitypro je tu za vas, sa posvećenošću sigurnosti i uspehu naših klijenata i zajednice u kojoj poslujemo.

godina iskustva

zaposlenih

projekata

zadovoljnih klijenata

Sertifikata

Usluga

Securitypro po regijama poslovanja

Naš početak u Beogradu prerastao je u široku mrežu prisustva širom Srbije sa regionalnim centrima koji su postali ključne tačke naše ekspanzije

srbija

Regionalni centri

Beograd

Novi sad

Niš

Šid

Raška

Naša priča

Već godinama

^
2017

Osnivanje firme

Firma je osnovana s ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga fizičkog obezbeđenja. Tokom prvih meseci, osnivači su radili na postavljanju osnivačkih principa, definisanju misije i vizije firme.

^
2018

Dobijanje licence i sertifikacija

U drugoj godini poslovanja, firma je uspešno dobila neophodne licence i sertifikate za pružanje usluga fizičkog obezbeđenja. Ovo je značajno povećalo poverenje klijenata i omogućilo dalje širenje poslovanja.

^
2019

Angažovanje ključnih stručnjaka

Firma je uložila napore u angažovanje iskusnih stručnjaka iz oblasti fizičkog obezbeđenja. Ovo je doprinelo unapređenju kvaliteta usluga i izgradnji reputacije firme kao pouzdanog partnera.

^
2020

Proširenje portfolija usluga

U cilju prilagođavanja promenama u industriji i odgovaranju na potrebe klijenata, firma je proširila svoj portfolio usluga. To uključuje dodatne oblasti kao što su savetovanje o sigurnosnim pitanjima ili podrška u upravljanju bezbednošću.

^
2021

Investicija u tehnologiju

S obzirom na brzi tehnološki napredak, firma je investirala u modernu tehnologiju kako bi unapredila efikasnost i efektivnost svojih obezbeđenja. Ovo uključuje korišćenje pametnih sistema, video nadzora i drugih inovativnih rešenja.

^
2022

Prilagođavanje

Upravljanje tokom perioda krize, bilo da je u pitanju pandemija ili neki drugi izazov, firma je prilagodila svoje strategije poslovanja kako bi se očuvala stabilnost i nastavila pružanje usluga.

^
2023

Sklapanje važnih ugovora

Firma je uspela da sklopi važne ugovore sa renomiranim klijentima, što je doprinelo rastu prihoda i pozicioniranju firme kao lidera u industriji fizičkog obezbeđenja.