O nama

Pročitajte našu priču…

Mi smo firma koja pruža usluge iz oblasti privatnog obezbeđenja u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju, za šta posedujemo rešenje MUP-a Republike Srbije kojim se izdaje licenca za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine. Nudimo širok spektar usluga fizičkog, tehničkog obezbeđenja, protivpožarnu ili protivprovalnu zaštitu, montažu opreme i usluga alarm monitoringa i video verifikacije sa intervencijom.

Svoje obaveze iz osnovne delatnosti obavljamo profesionalno i odgovorno o čemu svedoči i naše angažovanje u više renomiranih firmi kao što su: Energoprojekt Beograd, Europolis Beograd, Integral Inžinjering Banja Luka ogranak Niš, koji je angažovan za izvođenje svih radova na koridoru 10, revitalizaciji auto puta Batrovci-Kuzmin i koridora Kuzmin-Bijeljina, organizaciju ronilačko-spasilačke službe za obezbeđenje radova na mostu na reci Bosut kod Batrovaca.

Obezbeđenje proizvodnih objekata firme Monicom Niš u Nišu, Stalaću, Prokuplju, Leskovcu i Vlasotincu, firme Mont-r u Meljaku, firme Mak Trade Group Resnik, Lims Beograd, firme BS gradnja properties doo, Četvrtu i Petu beogradsku gimnaziju, kinesku kompaniju China Railway International Beograd koja je angažovana na izgradnji pruge Zemun polje-Stara Pazova, PC Napred A1 Novi Beograd, kao mnoga kulturna zbivanja i događaje.
Naša priča

ZAŠTO BAŠ MI?

Uvek se postavlja pitanje zašto odabrati nas, po našem mišljenju, a i mišljenju naših klijenata koji su nam ukazali poverenje da njihove poslovne prostorije, objekte, proizvodne hale, gradilišta, trase puteva u izgradnji, vrlo uspešno obezbeđujemo. Zato što svakom poslu, bez obzira na njegovu veličinu i vreme trajanja pristupamo krajnje odgovorno i profesionalno. Zato što smo fleksibilni i uvek spremni da ispunimo svaki zahtev klijenta po mestu i vremenu. Zbog mogućnosti da reagujemo za vrlo kratko vreme i postavimo obezbeđenje na narzličitijim mestima. Zato što smo zaljubljenici u svoj posao i što ga obavljamo planski i organizovano. 

Iskustvo

Firma smo koja je relativno kratko u ovoj vrsti delatnosti, od 2017.godine. Ali i pored toga imamo vrlo veliko iskustvo u obavljanju poslova obezbeđenja. Kroz svaki posao, angažovanje, sticali smo neprocenjivo iskustvo, učili od mnogih, prihvatali sve ono što je bilo dobro, težeći da sve greške i propuste u radu eliminišemo u što kraćem roku. Sa svakim novim poslom nadograđivali smo sistem rada, sazrevali, učili i što je najvažnije postajali sve uspešniji, profesionalniji i rado viđen partner u smislu pouzdanosti, istrajnosti i kvaliteta rada.

Kvalitet

Sve usluge koje pružamo u sklopu svoje delatnosti su maksimalno kvalitetne i u skladu sa propisanim normativnim aktima. Sredstva tehničke zaštite koja se ugrađuje na objektima, vozilima i nadzorima su od renomiranog proizvođača i u garanciji. Ugradnju vrše stručni radnici koji su licencirani za tu vrstu delatnosti. Kvalitet korisničkih usluga je vrlo bitan za naš rad, jer samo kvalitetom možemo biti uspešni u našoj delatnosti.

Obrazovanje

Obrazovanje kadrova u ovom poslu je osnov uspešnog rada. Kada je to obrazovanje nadograđeno ličnim iskustvom, koje je sticano kroz mnoge godine rada, daje nam mogućnost da se uspešno nosimo sa svim poslovima koji se pred nas poslavljaju. Sastav našeg menadžmenta čine ljudi iz redova policije, državne bezbednosti, vojske, kao i kadrovi koji su kroz svoje školovanje profesionalno opredeljeni za ovu vrstu delatnosti sa završenim višim, visokim i najvišim zvanjima, daje nam za pravo da kažemo da posedujemo obrazovano i kvalitetno osoblje.

Naš pristup

Profesionalni pristup

Postaviti sebi cilj i doneti odluku da ćemo istrajati, primeniti znanja, ideje i savete u praksi i prenositi na saradnike i izvršioce svakodnevnih obaveza i poslova. Mi smo zacrtali svoj cilj i krenuli tim putem, da budemo u potpunosti profesionalci. Svako od nas u menadžmentu daje nesebično svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva u koje verujemo i svakodnevno, kroz razgovor, predloge, prenošenje iskustva težimo što uspešnijem ispunjavanju svih zadataka i obaveza, odnosno podizanju profesionalnog pristupa i odnosa. Zato se i razlikujemo od drugih.

Vreme

„Čekajući vreme, izgubimo priliku, čekajući prilike, izgubimo vreme“. Klijenti su prilike, a oni diktiraju vreme, ako izgubiš priliku, izgubio si klijenta, samim tim i vreme. Postoje prilike i postoji vreme. Retko ih čovek zajedno sretne. Svakom poslu prilazimo tačno i na vreme, sa težnjom da nema zakašnjenja i gubljenja vremena. Sve dobijene poslove i zadatke planiramo po mestu i vremenu ispunjavajući sve zahteve klijenta. Nema vremena za gubljenje vremena.

Naš pouzdani kvalitet

Pouzdanost predstavlja ključni faktor kvaliteta. Kroz svakodnevno izvršavanje postavljanih obaveza i zadataka stekli smo pouzdanost naših klijenata u kvalitet našeg rada, što je rezultiralo time da nam se ponude i drugi poslovi istog i drugog klijenta. U dosadašnjem radu u obezbeđenju firmi, nismo imali ni jedan slučaj da su nam klijenti otkazali angažovanje, što samo po sebi govori da smo vrlo pouzdan partner, koji je u svakom trenutku spreman da ispuni sve obaveze i izazove ove vrste delatnosti.

Zaljubljenici u svoj posao

Kada na kraju dana sagledate šta i kako ste , uprkos svim problemima, uspešno obavili sve ili većinu planiranih obaveza i zadataka i kada je to rezultat ostvarenja dela postavljenih ciljeva, dolazite do spoznaje da svoj posao ne bi menjali ni za jedan drugi. Kada svakodnevno sa istim entuzijazmom prilazite redovnim, planiranim i neplaniranim obavezama, zaključak je vrlo jednostavan, a to je da smo zaljubljenici u svoj posao i da ga zato radimo vrlo uspešno i profesionalno.

15 + 12 =

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 51
11051, Beograd – Voždovac