...

Tehnološki progres | ljudska bliskost

Naša Svrha

Naša svrha je stvaranje sigurnijeg okruženja kroz izvanredne usluge obezbeđenja, istovremeno jačajući društvenu koheziju i doprinoseći opštem osećaju bezbednosti i poverenja.

zakažite sastanak

Želimo biti partneri u izgradnji bolje budućnosti za sve

Naša misija

Pružati klijentima bezbednost i mir uma putem stručnog osoblja i inovativnih rešenja, ostvarujući svoju misiju zaštite vrednostIi naših klijenata.

Pružajući neprekidnu podršku i pažnju, naša firma osigurava da klijenti mogu da se fokusiraju na svoje poslovanje, znajući da su njihove vrednosti i interesi u sigurnim rukama.

Službenik obezbeđenja Securityproa stoji na svojoj poziciji, osiguravajući sigurnost

Naša vizija

Naša vizija je da budemo prepoznatljivi lideri u fizičkom i tehničkom obezbeđenju u regionu, negujući inovacije, brigu o zaposlenima i kvalitet usluge.

Kroz ovo vođstvo, težimo da postavimo standarde u industriji, inspirišući druge da prate naš primer i podižu nivo sigurnosti i profesionalizma širom regiona.

Sigurnost

Posvećeni smo pružanju najvišeg nivoa zaštite kako bi naši klijenti i njihova imovina osećali potpunu bezbednost i mir uma. Obezbeđujemo integritet, pouzdanost i profesionalizam u svakom aspektu našeg rada, osiguravajući da sigurnost bude uvek na prvom mestu.

Pouzdanost

Verujemo u izgradnju poverenja kroz dosledno ispunjavanje svojih obećanja i obaveza. Naša posvećenost pouzdanosti osigurava da klijenti mogu računati na nas u svakom trenutku, bez obzira na izazove ili situacije.

Sigurno poslovanje

Bezbednost nije samo deo naše ponude, već je integrisana u sve aspekte našeg poslovanja. Kroz pažljivo planiranje, implementaciju i praćenje mera sigurnosti, osiguravamo stabilno i sigurno okruženje za naše zaposlene, klijente i zajednicu u kojoj poslujemo.

Nase vrednosti

  Integritet

Kroz ispravno vođenje poslovanja i transparentnost u svim aktivnostima, negujemo integritet kao osnovnu vrlinu. Svojim postupcima, gradimo poverenje sa našim klijentima i partnerima, osiguravajući da svaki korak bude u skladu sa najvišim moralnim i etičkim standardima.

  Profesionalizam  

Snažno se zalažemo za visoke standarde profesionalizma u svemu što radimo. Naša stručnost, integritet i etički pristup osiguravaju da pružamo usluge na najvišem nivou kvaliteta, istovremeno poštujući potrebe i interese naših klijenata.

  Korporativna empatija  

Razumemo da svaka interakcija, bilo da je sa klijentima ili sa zaposlenima, zahteva empatiju i razumevanje. Težimo da se postavimo u poziciju naših partnera kako bismo bolje razumeli njihove potrebe i pružili im personalizovanu podršku i rešenja.

Zašto baš mi?

Securitypro

Uvek se postavlja pitanje zašto izabrati nas, kako po našem, tako i po mišljenju naših klijenata, koji su nam ukazali poverenje da veoma uspešno obezbeđujemo njihove poslovne prostorije, objekte, proizvodne hale, gradilišta i trase puteva u izgradnji. To je zato što pristupamo svakom poslu, bez obzira na njegovu veličinu i trajanje, krajnje odgovorno i profesionalno. Takođe, fleksibilni smo i uvek spremni da ispunimo svaki zahtev klijenta u pogledu mesta i vremena. Imamo mogućnost da reagujemo veoma brzo i postavimo obezbeđenje na različitim lokacijama. Zaljubljenici smo u svoj posao i obavljamo ga planski i organizovano.

Iskustvo

Naša firma se relativno nedavno pridružila ovoj vrsti delatnosti, počevši sa radom 2017. godine. Ipak, i pored toga, posedujemo obimno iskustvo u oblasti obezbeđenja. Kroz svaki angažman sticali smo neprocenjivo iskustvo, učili od mnogih, prihvatali sve pozitivne aspekte, težeći da eliminišemo sve greške i propuste u radu u što kraćem roku. Svaki novi posao za nas je prilika za unapređenje našeg sistema rada, sazrevanje i učenje, što je rezultovalo našim sve većim uspehom, profesionalizmom i reputacijom pouzdanog partnera koji se ističe po istrajnosti i kvalitetu svog rada.

Kvalitet

Sve usluge koje pružamo u sklopu svoje delatnosti su maksimalno kvalitetne i u skladu sa propisanim normativnim aktima. Sredstva tehničke zaštite koja se ugrađuje na objektima, vozilima i nadzorima su od renomiranog proizvođača i u garanciji. Ugradnju vrše stručni radnici koji su licencirani za tu vrstu delatnosti. Kvalitet korisničkih usluga je vrlo bitan za naš rad, jer samo kvalitetom možemo biti uspešni u našoj delatnosti.

Obrazovanje

Obrazovanje osoblja u ovoj industriji je ključni faktor uspešnog poslovanja. Kada se obrazovanje kombinuje sa ličnim iskustvom stečenim tokom mnogih godina rada, mi smo sposobni da se uspešno nosimo sa svim izazovima koji se pred nas postavljaju. Naš menadžment čine stručnjaci iz različitih oblasti, uključujući bivše članove policije, državne bezbednosti, vojske, kao i pojedince sa stručnim obrazovanjem usmerenim ka ovoj industriji, sa završenim višim, visokim i najvišim obrazovnim stepenima. To nam omogućava da tvrdimo da imamo obrazovano i visokokvalifikovano osoblje.